Menú de navegació
Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

Setmana dels Drets dels Infants (crida a la participació)

18 novembre, 2019 / 8:00 am - 5:00 pm

 

Compartim amb vosaltres la proposta de celebrar la Setmana dels Drets dels Infants a Badalona, del 18 al 24 de novembre de 2019.

Des del Consell dels Infants de Badalona (CIB) i la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona (TIAB) us animem a participar-hi de la manera que considereu més adient.

Amb la «Setmana dels Drets dels Infants a Badalona» es vol commemorar el 60è aniversari de la Declaració i el 30è aniversari de la Convenció de l’ONU sobre els Drets dels Infants. Aquest any també coincideix que el CIB celebra els 15 anys de la seva posada en marxa. En aquest sentit, els infants dels centres que formen part del Consell han pensat i proposat un seguit d’activitats, bona part d’elles, relacionades amb la difusió dels drets dels infants.

Per altra banda, la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona (TIAB) celebrarà el proper mes de novembre el 3r any de la seva constitució formal. En el context del projecte «Cercles de coneixement», moltes de les aportacions que van sorgir també es vinculaven al repte de garantir els Drets dels Infants a la ciutat, els quals s’han tingut en compte com a un dels referents marc del Pla estratègic 2019-2022 de la TIAB, aprovat en el Plenari del mes d’abril.

L’objectiu de la Setmana és promoure el coneixement i el compromís en la defensa dels Drets dels Infants a Badalona i al món, i el treball col·lectiu necessari per garantir-los de forma efectiva. En aquest sentit volem que els infants i els adolescents tinguin el màxim protagonisme en la programació i la realització de les activitats de la Setmana.

Podeu conèixer el PROJECTE i un primer CARTELL de la Setmana.  Per a qualsevol consulta, us podeu adreçar a la secretaria tècnica del CIB o de la TIAB.

Esperem les vostres aportacions i suggeriments, abans del 15 d’octubre. De ben segur, la implicació en aquesta iniciativa de les xarxes socioeducatives, els serveis, els centres educatius, les entitats de lleure, culturals, socials, esportives, etc. de Badalona que treballem amb i per a la infància i l’adolescència significarà un pas més en la defensa i l’exercici dels drets dels infants.

 

DRETS DELS INFANTS, DEURES DE TOTHOM!
Avui, sempre i arreu del món

Detalls

Data:
18 novembre, 2019
Hora:
8:00 am - 5:00 pm