Menú de navegació

Foro “Lliçons apreses durant la pandèmia” (2020)

Les circunstàncies viscudes aquest any 2020, a causa de la pandèmia de la COVID-19, ens van portar a aturar el procés programàtic que tot just havíem començat a impulsar a inicis d’any. Passats els primer mesos de confinament i ja en l’anomenada fase de “nova normalitat” vam creure convenient organitzar des de la TIAB el Foro “Més que mai, temps d’aliances per acompanyar i garantir drets. Lliçons apreses durant la pandèmia”.

Els objectius d’aquest cicle de treball desenvolupat durant el darrer trimestre de l’any eren:

  • Analitzar conjuntament la situació actual i compartir l’experiència dels diferents membres de la TIAB durant aquests mesos de pandèmia, per tal de generar aprenentatge col·lectiu que ens sigui útil per impulsar accions de millora.
  • En base a aquest coneixement generat i a la realitat actual, actualitzar de forma consensuada els principals reptes i prioritats de la TIAB, reprogramant tot allò que sigui necessari del nostre full de ruta.

Tot el treball s’ha articulat a l’entorn de tres fases: preforo, foro i postforo.

En aquest document podeu accedir a tot el material generat al llarg de cadascuna d’aquestes fases:

DOCUMENT RECULL DE TOT EL MATERIAL GENERAL

 

Moltes gràcies a tothom que ha participat al Foro!

Estem molt satisfets d’aquesta experiència d’intercanvi i d’aprenentatge col·lectiu que ens ha ajudat molt a orientar la nostra estratègia i acció d’ara en endavant, en un context que podem preveure que seguirà sent difícil i ple de reptes.