Menú de navegació
Crida a la implicació de les 3 línies d’incidència del Baròmetre dels drets dels infants i adolescents a Badalona

Crida a la implicació de les 3 línies d’incidència del Baròmetre dels drets dels infants i adolescents a Badalona

Per on 13/02/2023 en Notícies |

JA HEM LLENÇAT LA CRIDA A LA IMPLICACIÓ VINCULADA A LES 3 LÍNIES QUE ARTICULEN L’ESTRATÈGIA D’INCIDÈNCIA DEL BARÒMETRE DELS DRETS DELS INFANTS I ADOLESCENTS A BADALONA

AMPLIAR INFORMACIÓ SOBRE L’ESTRATÈGIA D’INCIDÈNCIA 

 

La darrera línia d’incidència, llençada avui, dia 13 de febrer, és la que s’adreça als infants i adolescents. 

Considerem que és clau compartir amb ells i elles allò que hem descobert mitjançant el Baròmetre i les propostes formulades per fer front a les alertes que indiquen alguna vulneració dels seus drets. Però, a més, pensem que els infants i adolescents no només han de conèixer la realitat, sinó que s’han d’implicar activament en el canvi necessari per a que els seus drets siguin reconeguts i garantits.

Els infants i adolescents han de ser PROTAGONISTES en el repte que ens proposem col·lectivament de convertir les propostes que fa el Baròmetre en compromisos d’acció i en canvis i millores concrets i tangibles.

Per això, hem elaborat una VERSIÓ DE L’INFORME DEL BARÒMETRE ADREÇADA ALS INFANTS I ADOLESCENTS, al final de la qual trobareu uns materials didàctics, a partir dels quals treballar amb ells i elles el contingut del document i també poder recollir les seves opinions, propostes i compromisos d’acció.

 

A partir del testeig que vam fer de l’informe amb diferents grups d’infants i adolescents, va sorgir la proposta dels propis nois i noies de convertir l’informe en un joc. Ens va semblar una molt bona idea i per això hem creat el JOC DE CARTES DEL BARÒMETRE DELS DRETS DELS INFANTS I ADOLESCENTS DE BADALONA.

 

Esperem que aquest material didàctic us sembli interessant per compartir-ho i treballar-ho amb els infants i adolescents que ateneu en els vostres serveis i entitats. Tant l’informe com el joc de cartes incorporen un formulari online molt senzill que serveix per fer-nos arribar les aportacions dels nois i noies participants. El termini de RECEPCIÓ D’APORTACIONS és el 28 d’abril.