Menú de navegació
Comencem a organitzar la 2a Setmana dels drets dels infants

Comencem a organitzar la 2a Setmana dels drets dels infants

Per on 30/09/2021 en Notícies |

Compartim amb vosaltres la proposta d’organització i celebració de la 2a SETMANA DELS DRETS DELS INFANTS A BADALONA, del 15 al 21 de novembre de 2021, organitzada pel Consell dels Infants de Badalona (CIB) i la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona (TIAB).

L’objectiu de la Setmana és promoure el coneixement i el compromís en la defensa dels Drets dels Infants a Badalona i al món, i el treball col·lectiu necessari per garantir-los de forma efectiva. En aquesta edició, el lema triat és “Desconfinem els Drets dels Infants!.  

Amb la «2a Setmana dels Drets dels Infants a Badalona» commemorem, també, el 62è aniversari de la Declaració i el 32è aniversari de la Convenció de l’ONU sobre els Drets dels Infants, i especialment el 30è aniversari del projecte La citta dei Bambini nascut a Fano (Itàlia). Aixi també, el 17è aniversari del CIB i el 5è de la TIAB.  

Considerem que és clau que els infants i els adolescents tinguin el màxim protagonisme en la programació i la realització de les activitats de la Setmana dels Drets dels Infants.Us adjuntem el projecte que també podeu consultar als blogs del CIB i de la TIAB i un primer cartell. El Pre Programa, entre altres activitats, inclou la celebració de la Festa dels Drets dels Infants, diumenge 21 de novembre, al matí.

 

 

Com participar-hi? Organitzant alguna activitat en el vostre centre/entitat/servei i/o participant en alguna de les activitats que es facin durant la setmanaEsperem rebre comunicacions vostres, abans del 23 d’octubre, per poder incorporar les iniciatives que es generin en el programa final de la 2a Setmana dels Drets dels Infants. De ben segur, la implicació en aquesta iniciativa de les xarxes socioeducatives, els serveis, els centres educatius, les entitats de lleure, culturals, socials, esportives, etc. de Badalona que treballem amb i per a la infància i l’adolescència significarà una passa més en la defensa i l’exercici dels drets dels infants.

Us animem a participar-hi de la manera que considereu més adient
Per a qualsevol consulta, us podeu adreçar a la secretaria tècnica del CIB o de la TIAB.