Menú de navegació
Recomanacions i recursos per afrontar la crisi del COVID-19: nens, nenes i adolescents en confinament

Recomanacions i recursos per afrontar la crisi del COVID-19: nens, nenes i adolescents en confinament

Per on 08/05/2020 en Notícies |

Portal Dixit

 

El Portal Dixit del Centre de documentació en Serveis Socials de la Generalitat de Catalunya ha elaborat un RECULL DE LECTURES I RECURSOS PER AJUDAR A REFLEXIONAR SOBRE COM POT REPERCUTIR LA PANDÈMICA DEL COVID-19 EN ELS INFANTS i com pal·liar-ne els seus efectes adversos. Tots els recursos i documents són consultables en línea.

Veure el recull 


Generalitat, Ajuntament de Barcelona i Col·legis professionals

 

S’ha publicat i teniu a la vostra disposició el document “RECOMANACIONS I RECURSOS PER AFRONTAR LA CRISI DE LA COVID-19: NENES, NENS I ADOLESCENTS (NNA) EN CONFINAMENT”

L’objectiu d’aquest document col·laboratiu és oferir recursos i recomanacions, a través d’eines, bibliografia i webgrafia, que siguin d’interès per a les famílies per tal que puguin abordar les necessitats dels NNA, i que han estat classificat en diferents àrees o àmbits: rutines diàries, activitats físiques i joc, vincles afectius, educació, gestió emocional i altres (espai obert).

El material ha estat elaborat amb les aportacions de professionals de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i els Col·legis professionals de psicòlegs, pedagogs, educadació social i treball social.

Veure el document


Creu Roja

 

Ha publicat la “GUIA DE ACTIVIDADES Y MANEJO DE LA SITUACIÓN DE CONFINAMIENTO EN FAMILIA”, que incorpora informació sobre el coronavirus adaptada a infants, recomanacions per al maneig parental de la situació de l’estat d’alarma i activitats i recursos lúdics i educatius.

Veure el document


Save the children

 

En el marc del PROJECTE “AL TEU COSTAT”, ha editat 5 guies temàtiques breus per a pares i mares, en les quals s’aporten moltes idees per sentir-nos bé en família durant el confinament.


Ayuntamiento de Madrid

 

Des dels Centres de suport a les famílies, l’Ajuntament de Madrid, en col·laboració amb APROME, ha editat 3 guies amb recomanacions sobre com afrontar el confinament amb fills i filles de diferents edats.