Menú de navegació
Celebració del Tercer Plenari de la TIAB

Celebració del Tercer Plenari de la TIAB

Per on 05/04/2019 en Notícies | 0 comments

El passat dia 2 d’abril, de 17.30 a 19.30, a l’Espai Betúlia i tal com estava previst, es va celebrar el tercer Plenari de la TIAB. A la sessió va participar un nombre important de membres de la TIAB. També van assistir diversos representants dels Grups polítics municipals. L’obertura de la sessió va anar a càrrec de l’Alcalde de Badalona i president de la TIAB.

Al llarg de la sessió es va presentar la Memòria 2017-2018 de la TIAB, en la qual es recull tot el treball realitzat, en base al Pla d’acció aprovat al Plenari del 22 de març de 2017, i l’avaluació d’aquest.

A continuació es va presentar la proposta del Pla estratègic 2019-2022 de la Taula, així com el treball col·lectiu de priorització de les 21 mesures d’acció que aquest recull que s’ha realitzat de forma prèvia al Plenari. Consensuada aquesta proposta de Pla estratègic, es va acordar que la comissió tècnica tancarà la fase de priorització i avançarà en l’elaboració d’un disseny més operatiu del Pla que es presentarà en un Plenari extraordinari abans de l’estiu.

Igualment, es va tractar el tema de la renovació de la comissió tècnica de la Taula que es el grup motor que dinamitza i dóna suport a tot el procés general. Abans del proper Plenari extraordinari es completarà la configuració definitiva de la comissió, que serà ratificada en aquest marc de la sessió.

Ben aviat estarà disponible l’acta de la sessió plenària on s’explicarà amb més detall el desenvolupament i acords del Plenari.